• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласні педагогічні читання для викладачів з предмету "Інформаційні технології" професійно-технічних навчальних зкладів Сумської області на тему "Інформаційно-комуникативні технології в професії"

Обласні педагогічні читання для викладачів з предмету "Інформаційні технології" професійно-технічних навчальних зкладів Сумської області на тему "Інформаційно-комуникативні технології в професії"

2012-05-22

Сьогодні інформаційна компонента стає ведучою складовою технологічної підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів, в якій би сфері діяльності їм би не довелося працювати у майбутньому. Тому велика увага у закладах професійно-технічної освіти Сумської області приділяється оволодінню учнями професійних вмінь і навичок з використання інформаційно-комунікативних технологій. Зважаючи на це, з метою узагальнення досвіду роботи викладачів з предмету «Інформаційні технології» 22 травня 2012 року проведені обласні педагогічні читання на тему «Інформаційно-комунікативні технології в професії». Учасники педагогічних читань поділилися власними методичними ідеями щодо активізації пізнавальної діяльності учнів, мотивації оволодіння високим професійним рівнем з обраної професії на основі комп’ютерних технологій; обговорили проблемні питання щодо забезпечення навчальний процес комп’ютерною технікою, відповідними програмами, навчальними підручниками та посібниками. З представленими учасниками заходу прикладами застосування інформаційно-комунікативних технологій в професії різних галузей виробництва можна ознайомитися у розділі «Навчальні семінари», сторінка «Педагогічні читання».

/Files/images/pedchit2012/Фото семинар 005.jpg

/Files/images/pedchit2012/Фото семинар 012.jpg/Files/images/pedchit2012/Фото семинар 015.jpg/Files/images/pedchit2012/Фото семинар 032.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi